Business Development Manager

Rijswijk

36-40 hours

3+ years experience

Wij willen groeien! Competa IT zoekt iemand die er alles aan doet om de ambities van onze developers te realiseren. Dit doe je door toffe en uitdagende opdrachten te zoeken én ervoor te zorgen dat klanten uiteindelijk voor onze mensen kiezen. Je werkt hierbij -in het management team- op het snijvlak van detachering, sales en business development.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het volledige strategische commerciële proces; waarbij je de markt constant inventariseert, de laatste IT-trends in kaart brengt, contacten met schakels binnen de keten legt, onderhoudt en uitbouwt, en kansen voor new business in kaart brengt (en grijpt natuurlijk!).

Een uitdagende commerciële functie dus, waarmee je jouw carrière een boost geeft. Je krijgt de unieke kans te werken aan je persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. En als bedrijf krijg je van ons alle vrijheid om je potentieel te benutten. Wij bieden jou alle handvatten die nodig zijn succes en resultaat te behalen.

Over Competa IT

Wij zijn dé detachering agency voor zowel Nederlandse als internationale IT-professionals. Inhouse hebben wij een pool van ervaren front- en back-enders van wie de achtergronden sterk uiteenlopen. Maar hun gemeenschappelijk passie is tech. En zij willen allemaal hetzelfde: uitgedaagd worden met uitdagende en complexe software development projecten in dynamische omgevingen.

Wij helpen onze developers aan de gaafste projecten bij nationale en internationale klanten als ING, KLM, KPN, Radio 538, AEGON, Ahold, essent, adidas en ga zo maar door. Sky is the limit! Onze visie is glashelder. Wij willen groeien door uitgedaagd te worden door de top van de markt - de meest gerenommeerde merken en bedrijven.

Over jou

Sales en ‘matching’ zijn jou op het lijf geschreven. Je staat stevig in je schoenen, je bent vlot en je hebt ambitie. Jij bent het type dat energie krijgt van commerciële successen. Het is ook belangrijk dat je internationaal georiënteerd bent. Ons doel is erop gericht; dé internationale community te zijn voor front- en back-end development in de Randstad. Niet alleen voor onze klanten, maar ook vooral voor nieuwe collega’s. Dus ook bij het recruiten van nieuwe collega’s (developers) heb jij een vinger in de pap.

Wat je verder meeneemt:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • 3+ jaar ervaring binnen IT-consultancy, detachering, recruitment en/of new business.
 • Uitstekende communicatie skills;
 • Commerciële skills waar je ‘u’ tegen zegt;
 • Loyaliteit, punctualiteit en integriteit;
 • Een nieuw koffiezetapparaat (rare traditie, don’t ask)

Wat jij krijgt

 • Ontwikkeling in je carrièrepad;
 • Een uitstekend salaris;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Een zelfstandige functie met mobiele telefoon van de zaak en veel ruimte voor eigen initiatieven;
 • Eventueel een leaseauto en laptop van ons;
 • Management Buy In mogelijkheden (MBI).

Dus ben jij die getalenteerde professional met ambitie? Ben jij op zoek naar de volgende sales-stap in jouw carriere? En heb je affiniteit met IT en/of software development? Solliciteer dan nu!

What we offer

Career development

Grow you soft skills with "Personal Sprints"

Lease car

Range of options for lease cars or motorcycles

Training budget

You decide what you want to learn next

Knowledge sharing

Join our meetups, contribute and give presentations

Interesting projects

We get you on the projects that take you forwards

Company events

Enjoy our company events, meet-ups and weekly drinks

Do you see yourself working for

Join us

Adding your cv is optional. We support .docx and .pdf files up to 10 MB.

Please note: we only accept applications from people with valid work permits for the Netherlands. Strictly no agencies, headhunters, freelancers or recruitment consultants.

Questions?

Please contact Matthew for questions related to working at Competa

Matthew Kunkeler

Field manager